Защо да изберете SOLARIS PLUS

 

1. Във фирма „SOLARIS PLUS“ EOОД – Габрово ще получите компетентна консултация и ще Ви предложим различни варианти на търсеният от Вас продукт. Ще имате възможност да изберете най-подходящата дограма и щори за Вашите нужди, а така също и оптималното  съотношение цена – качество.

2. Вашият дом или обект ще бъде посетен на място от наш служител с богат опит и професионална подготовка в удобно за Вас време, включително и неделя.

3. Имаме постоянни промоции и цените ни се актуализират постоянно спрямо пазарните условия.

4. Неговите съвети ще Ви дадат най-точна идея за начина на монтаж и предстоящите довършителни работи, а така също ще снеме точните размери.

5. Вашият продукт ще бъде изработен от висококвалифициран персонал, на прецизни машини, следвайки правилата на системата за управление на качеството ISO 9001-2000.

6. Монтажните работи ще бъдат извършени в удобно за Вас време от професионална монтажна бригада състояща се от млади специалисти. За да улесним нашите клиенти монтажни дейности извършваме и в неделя.

7. Предлагаме най-дългото гаранционно обслужване. Фирма „SOLARIS PLUS“ EOОД – Габрово е лидер в гаранционното и след гаранционното обслужване на дограма и щори.

8. Предлагаме много довършителни и съпътстващи дейности.

9. Фирма „SOLARIS PLUS“ EOОД – Габрово участва в множество социални дейности и е сред пионерите заделяща част от своите приходи за подпомагане на различни каузи. Така нашият екип и Вие – нашите клиенти заедно ще направим Габрово и региона едно по-добро място за живеене.

 

Сподели с приятели