Реглаж на дограма, регулиране на дограма, настройки на дограма – Габрово, Дряново, Трявна и Плачковци

Реглаж на дограма, регулиране на дограма, настройки на дограма – Габрово, Дряново, Трявна и Плачковци

Наближава зимата. Сега е моментът да регулирате вашата дограма (PVC, алуминиева, дървена).

По този начин прозорците се затварят по-плътно и вие изразходвате по-малко енергия за отопление и пестите пари.

Регулиране на дограмата се извършва и когато вашият прозорец или врата започнат да се отварят или затварят трудно и се усещат затруднения в движението. Ако не се направи регулиране на дограмата навреме това може да доведе до изкривяване и деформиране на целия прозорец или врата, което ще доведе до безвъзвратната им повреда и ще се наложи смяна с напълно нов механизъм, а това е свързано с много по-сериозни финансови разходи. Обърнете навреме внимание на този проблем. Регулирането на дограмата се извършва от сервизен техник, притежаващ необходимите инструменти и опит за затягане и възстановяване на обкова на дограмата в първоначалното и състояние.

За повече информация може да ме потърсите на посочения телефон – Иво.

Свържете се с мен, за да Ви посетя възможно най-скоро.

От дълги години работя като монтажник на дограма и щори. Ако имате нужда от ремонт на алуминиева или PVC дограма, ремонт на вътрешни щори, външни щори, ролетни щори, ремонт на стъклопакети или ремонт на комарници (мрежи против насекоми) аз мога да ги отремонтирам бързо и качествено. Имам дългогодишен професионален опит и разполагам със всички необходими инструменти.

Предлагам също и следните услуги:

  1. Поставяне на огледалa, дограма и щори
  2. Ремонт на Алуминиеви врати за баня с термопанел.
  3. Ремонт на Щори ДЕН и НОЩ
  4. Стъкларски услуги и всякакви ремонтни дейности
  5. Резервни части за дограма, щори и комарници.
  6. Реглаж на дограма, регулиране на дограма, настройки на дограма

За контакти: 0895 66 20 55

Разгледайте всички мои обяви

Дограма Габрово

Други услуги които извършвам:

Ремонт и поддръжка на PVC и AL дограма, прозорци, врати и щори.

Подменяме, ремонтираме обков, уплътнения, дръжки на алуминиева, PVC дограми и врати независимо от профилът и марката им! Отваряне на врати и прозорци при повреди в механизмите!!! Преработваме врати и прозорци, осигуряваме подмяна на стъклопакети и дръжки. Сменяме едноплоскостен обков с двуплооскостен и обратно. Поставяме и противовзломен обков. Извършваме монтаж на допълнителни брави, касови механизми райбери и др. за алуминиеви, PVC и стъклени врати! Поставяме силиконови уплътнения на стъклени врати за изолация! Ремонтираме външни ролетни и вертикални щори! Работим включително събота и неделя! Нашите служители ще реагират на вашите сигнали до няколко часа. Поставяме и ремонтираме комарници и ал. первази. Монтираме и демонтираме PVC и AL и дървена дограма и стъклени витрини, балкони и метални конструкции и др. Ремонт и поддръжка на дограма – PVC и алуминиева. Производство и ремонт на комарници – ролетни и обикновени. Ремонт и поддръжка на хоризонтални и вертикални щори. Реглаж, смяна на обков, стъклопакети.

 

Сподели с приятели