Услуги

 

Ремонт и поддръжка на PVC и AL дограма, прозорци, врати и щори

 

ремонт на дограма Габрово

дограма габровоПодменяме, ремонтираме обков, уплътнения, дръжки на алуминиева, PVC дограми и врати независимо от профилът и марката им! Отваряне на врати и прозорци при повреди в механизмите!!! Преработваме врати и прозорци, осигуряваме подмяна на стъклопакети и дръжки. Сменяме едноплоскостен обков с двуплооскостен и обратно. Поставяме и противовзломен обков. Извършваме монтаж на допълнителни брави, касови механизми райбери и др. за алуминиеви, PVC и стъклени врати! Поставяме силиконови уплътнения на стъклени врати за изолация! Ремонтираме външни ролетни и вертикални щори! Работим включително събота и неделя! Нашите служители ще реагират на вашите сигнали до няколко часа. Поставяме и ремонтираме комарници и ал. первази. Монтираме и демонтираме PVC, AL,  дървена дограма и стъклени витрини, балкони и метални конструкции и др. Ремонт и поддръжка на дограма – PVC и алуминиева. Производство и ремонт на комарници – ролетни и обикновени. Ремонт и поддръжка на хоризонтални и вертикални щори. Реглаж, смяна на обков и стъклопакети.


 

Довършителни строителни дейности

Дограма Габрово

дограма габровоПонеже не обичаме да оставяме работата си недовършена, вече Ви предлагаме услугата ОБРЪЩАНЕ/ИЗМАЗВАНЕ на дограмата, която се състои в обръщане на прозореца с варов разтвор, гипсово лепило, фибран или гипс-картон.

Измазването на прозорците е довършителният етап от монтажа на дограмата. То се извършва около 24 часа след монтажа на дограмата, за да изсъхне монтажната пяна. Качественото измазване около дограмата е изключително важно, за да избегнете нежелани последствия като: поява на мухъл, падане и напукване на мазилката в следствие на обилни валежи и влага.

дограма габрово

За да улесним нашите клиенти фирма „SOLARIS PLUS“ EOОД – Габрово предлага извозване на отпадъците от строителния обект.

 

 

 

дограма габрово

Ние предлагаме цялостно почистване на обекта след ремонта съвместно с фирма „Иконом” – Габрово.

 

Иконом Габрово

Сподели с приятели