ALUPLAST

алупласт ГабровоФирма „SOLARIS PLUS“ EООД – Габрово е част от международната група Aluplast, която е една от най- динамично развиващите се производители на системи за прозорци от PVC в Европа и която в момента заема 3-то място в класацията на най- големите европейски фирми в своя бранш. 11 производствени предприятия в цяла Европа преработват около 150 000 тона PVC, от които сътрудничещите си с фирмата производители на прозорци, произвеждат около 9 милиона прозорци. Освен това, за по- доброто обслужване на местните пазари, Aluplast се представлява в Европа от 10 търговски офиса и складове.

Постоянният ръст на групата Aluplast, започнала своята дейност през 1983 от оборот на стойност 2,7 млн. Euro е свързан с два основни фактора: постоянно развиване на потенциала и технологичната база, свързани със стратегическо закупуване на конкурентни фирми и продуктова политика, характеризираща се с непрекъснато обновяване. Независимо от интензивната политика на експанзия, ръководството на предприятието стриктно обръща внимание на това, Aluplast да остане предприятие на късите пътища за вземане на решения, като именно това позволи на фирмата да заеме настоящата си позиция на пазара.

ALUPLAST IDEAL 4000

aluplast ideal 4000 ГабровоALUPLAST IDEAL 4000 е висококачествена профилна система от ново поколение, разработена съобразно нуждите от по добра топлоизолация и завишените изисквания на клиентите относно дълготрайността и модерния дизайн на прозорците.

Системата притежава и високи звукоизолационни качества, както и отлични оптични характеристики. PVC профилите от системата IDEAL 4000 са подходящи за всички сезони, притежават индивидуалност и приветливост.

Система IDEAL 4000 има следните технически характеристики и преимущества:

3-6 камерна система за по-добър изолационен капацитет (U-стойност 1,3)
дебелина на остъкляване до 41 мм
дълбочина от 70 мм
модерен дизайн, наклонени повърхности и заоблени краища, отвътре и отвън
сменяемо запечатване (черно и хартиено бяло)
различни добавъчни профили за различни добавъчни ситуации възможност за покрит и скрит дренаж
високо подсилена камера за идеален статичeн контрол
дизайнерски прозоречни греди за вътре
възможност за лесно обновяване с цел контролирана вентилация (Regel-Air)
повърхности от аерофолио, обърнати и полуобърнати

aluplast Габрово
различни профилни линии за постигане на привлекателни оптични характеристики (например Round-line, E-Optics)
две въртящи се запечатани нива за силно запечатване
лесно разглобяване на профила и запечатването с цел екологично рециклиране Профилите от серията „Round Line IDEAL 4000“, освен с характерните си заоблени форми, се отличават и с водобранно крило, което осигурява по-висока степен на защита при дъжд и предпазва гуменото уплътнение от преки слънчеви лъчи.

 

Сподели с приятели